Pietarsaarenkatu 10

on kaksirakennuksinen kiinteistö. Toisessa rakennuksessa on kolme rappua ja toisessa kaksi rappua. Molemmat rakennukset ovat kolmikerroksisia. Taloissa ei ole hissiä. Asunnot ovat 1-4 h + k:n kokoisia ja kaikissa asunnoissa, paitsi yksiöissä on parveke.

Rakennukset ovat valmistuneet 1973.

Asuntoja on yhteensä 42.

Asunnot on kaikki peruskorjattu kertaalleen (keittiö uusittu, kylpyhuone peruskorjattu, kaikki pinnat uusittu). Ikkunat/parvekkeen ovet uusittu v. 2013. Julkisivut ja parvekkeet on kunnostettu/maalattu. Rappuhuoneet on maalattu, samoin kellaritilat. Sauna- ja pesulatilat ovat peruskorjattu. Ulko-ovet on uusittu v. 2018 ja kaikissa ovissa on koodilukitus. Lukitus on uusittu.

Molempien rakennusten kellarissa on sauna. Pesulatilat ovat yhteiset Pietarsaarenkatu 8:n kanssa. Saunan ja pesulatilan käyttö sisältyy vuokraan.

Myös tässä kiinteistössä kellarissa on vaunujen ja polkupyörien säilytystilat.

Parkkipaikalla on autoille moottorinlämmityspaikkoja. Kiinteistössä on tallentava kameravalvonta, jolla valvotaan pihaa ja parkkialuetta. Pihassa on mopoille/skoottereille katos, johon kulkuvälineen voi lukita.
 
Pietarsaarenkatu 8 ja 10 -kiinteistöt sijaitsevat vierekkäin, joten keskelle jää lapsiystävällinen piha. Pihassa on lapsille, potkuseinä, keinut, liukumäki, hiekkalaatikko ym.

B-rapun kellarissa on kuntoiluhuone, joka on tarkoitetu talossa asuville. Tilan käyttö on maksutonta. Avaimen tilaan saa isännöitsijältä.

Asukasinfo ja ohjeet

Asukasinfo

Pohjapiirustus (Pietarsaarekatu 10)

Pohjapiirustus (Pietarsaarenkatu 8)

Pelastussuunnitelma