Vanhan Vaasankatu 12 - 14

Kiinteistössä on neljä asuinrakennusta ja kaksi huoltorakennusta. Kaksi taloista on kolmirappuista, viisikerroksista ja hissillistä. Kaksi taloista on kaksirappuista ja kolmikerroksisia (ei hissiä). Rakennusten keskelle jäävä piha on suojaisa ja lapsiystävällinen.

Rakennukset ovat valmistuneet 1974.

Huoltorakennuksissa on sauna- ja pesulatilat sekä polkupyörien säilytystilat. Sauna- ja pesulatilojen käyttö sisältyy vuokraan.

Kiinteistössä on 1-3 h + k:n kokoisia asuntoja, kolmioissa ja osassa kaksioita on parveke. Eniten kiinteistöstä löytyy erikokoisia kaksioita.

Asuntoja on yhteensä 130.

Lähes kaikki asunnot on peruskorjattu, mm. kylpyhuone ja kaikki pinnat. Hissit on peruskorjattu vuonna 2003. Rappuhuoneet on maalattu ja sauna- ja pesutupatilat peruskorjattu.

Kiinteistön kaikki ikkunat on uusittu, samoin parvekkeen ja asunnon ovet sekä siivousparvekkeiden ovet. 

Kaikki säilytystilat kellarissa on uusittu.

Parkkipaikalla on auton moottorinlämmityspaikkoja sekä "kylmiä" paikkoja. Parkkipaikkaa ja piha-aluetta valvotaan tallentavilla kameroilla.

Kiinteistön tiloista löytyvät kuntosali, jonka käyttö on maksutonta ja ns. tilaussauna oleskelutiloineen, jossa on jääkaappi, kahvinkeitin, tv, radio ym. Saunatilat on vuokrattavissa kiinteistön asukkaille edullisesti hintaan 25 €/ilta (v.2018 Niille, jotka kiinteistössä ei asu, hinta on 50€ /ilta). Saunaa voi varata vain viikonloppuisin ja muuhun käyttöön sopimuksen mukaan.

Varaukset numerosta 050-330 1882, Mäki.

Kiinteistön huoltorakennuksessa on Smart postiautomaatti asukkaiden käyttöön. Automaatista voi noutaa paketteja, palauttaa niitä sekä lähettää kirjeitä ja paketteja. Maksu tapahtuu ainoastaan netin kautta. Tilaan pääsee pesutuvan avaimella.

Linkistä löytyy ohjeet automaatin käyttöön.

http://digilibrary.posti.com/l/wkC5NP5xd78r

Asukasinfo ja ohjeet

Asukasinfo

Pohjapiirustus

Pelastussuunnitelma