Vapaat / vapautuvat asunnot

Asuntoja haetaan kotisivujen asunnon sähköisellä hakulomakkeella.

Hakijoilta tarkistetaan aina luottotiedot ja häiriömerkintä saattaa olla este vuokraukselle. Asia päätetään aina tapauskohtaisesti.

Kaikkiin vuokriin sisältyy vesi, sauna ja pesutupamaksut. Sähkön asukas maksaa itse kulutuksensa mukaan.
Kiinteistöissä on kaukolämmitys, joka sisältyy vuokraan.

SCHWERININKATU 6 A 1, SUVILAHTI, VAASA

3 + k+ parveke, 84 m2, vuokra 775,83 eur/kk, sis. veden, saunan ja pesutuvan käytön.

Vapaa 1.7.2019, vuokrataan sopimuksen mukaan.

Asunto on hissittömän talon 1 kerroksessa. Asunnon kylpyhuone ja keittiö on uusittu ja kaikki pinnat kertalleen. Tarvittavaa huoltokorjaus tehdään ennenkuin vuokrasopimus alkaa. Kaikki ikkunat/parvekkeen ovi ja asunnon ovi ovat uusittu v. 2014. Lattiassa vinyylilaminaattilattia. Ulko-ovet on uusittu 6/2019 ja ovessa on koodilukitus. Koulu ja päiväkoti lähellä, samoin kauppa ja muut palvelut. Suojaisa piha-alue lapsille. Tolppapaikka autolle löytyy parkkipaikalta.


PIETARSAARENKATU 10 E 37, SUVILAHTI, VAASA

3 h + k + p, 77 m2, vuokra 721,27 eur/kk, sis. veden, saunan ja pesutuvan käytön.

Vapaa heti,  vuokrataan sopimuksen mukaan.

Asunto on hissittömän talon 2.kerroksessa. Asunnon keittiö ja kylpyhuone on peruskorjattu muutamia vuosia sitten. Kylpyhuoneen kalusteet on vaihdettu. Ikkunat on uusittu v. 2013 ja kaikki ikkunat ovat sälekaihtimilla. Nyt lattiaan asennetaan harmaa vinyylilaminaattilattia.  Kellarissa on viihtyisä saunatila ja vastapäisessä talossa toimiva pesulatila. Viereisen talon kellarissa on kuntoiluhuone.  Lasten vaunuille/rattailla ja polkupyörille löytyvät säilytystilat kellarista. Tolppapaikka autolle löytyy parkkipaikalta. 


PIETARSAARENKATU 8 B 16, SUVILAHTI, VAASA

3 h + k + p, 77 m2, vuokra 717,34 eur/kk, sis. veden, saunan ja pesutuvan käytön

Vapaa heti, remontissa kesäkuun.

Asunto on hissittömän talon 3. kerroksessa. Keittiö on uusittu, samoin kylpyhuone kalusteineen. Lattiaan tulee vinyylilaminaatti. Seinissä harmaita tehosteseiniä. Ikkunat on uusittu v. 2013 ja kaikki ikkunat ovat sälekahtimilla. Suojaisa piha-alue ja ulko-ovissa koodilukitus. Tolppapaikka autolle löytyy parkkipaikalta. 


VANHAN VAASANKATU 12-14 K 7, RISTINUMMI, VAASA

2 h + k + p, 60,5 m2, vuokra 563,47 eur/kk

Vapaa heti, vuokrataan sopimuksene mukaan.

Asunto on hissillisen talon 2. kerroksessa. Asunto on remontoitu ja vieläkin hyvässä kunnossa. Ikkunat ovat uusittu v. 2017 ja kaikissa ikkunoissa on sälekaihtimet. Myös asunnon ovi on uusittu. Muut kiinteistön tiedot edellisestä ilmoituksesta.