Vapaat / vapautuvat asunnot

Asuntoja haetaan kotisivujen asunnon sähköisellä hakulomakkeella.

Hakijoilta tarkistetaan aina luottotiedot ja häiriömerkintä saattaa olla este vuokraukselle. Asia päätetään aina tapauskohtaisesti.

Kaikkiin vuokriin sisältyy vesi, sauna ja pesutupamaksut. Sähkön asukas maksaa itse kulutuksensa mukaan.
Kiinteistöissä on kaukolämmitys, joka sisältyy vuokraan.

PIETARSAARENKATU 10 B 13, SUVILAHTI, VAASA

3 h + k+p, 75 m2, vuokra 702,58 eur/kk, sis. veden, saunan ja pesutuvan käytön.

Vapaa heti, vuokrataan sopimuksen mukaan.

Asunto on hissittömän talon 3. kerroksessa. Asunto on täysin remontoitu ja vieläkin siistissä kunnossa. Lattiassa on muovimatto. Ikkunat on uusittu v. 2013 ja ne ovat kaikki sälekaihtimilla. Kellarissa on saunatilat ja säilytystilat ja pieni kuntoiluhuone. Suojaisa ja turvallinen piha-alue. Autopaikka löytyy parkkipaikalta. 


KARHUNTIE 8 AS 14, KORKEAMÄKI, VAASA

3 h + k + lasitettu parveke, 79 m2, vuokra 774,62 eur/kk, sis.veden, saunan ja pesutuvan käytön.

Vapaa heti, vuokrataan sopimuksen mukaan.

Asunto on hissillisen talon 4. kerroksessa. Asunto on remontoitu;  keittiö, vinyylilaminaatti lattiassa. Ikkunat on uusittu v 2019, kaikki ikkunat ovat sälekaihtimilla, kylpyhuone on peruskorjattu, kaikki pinnat kertaalleen. Asunto on vieläkin hyvässä kunnossa.  Autopaikka autolle löytyy parkkipaikalta.


SCHWERININKATU 6 E 27, SUVILAHTI, VAASA

3 + k+ parveke, 84 m2, vuokra 775,83 eur/kk, sis. veden, saunan ja pesutuvan käytön.

Vapaa heti, vuokrataan sopimuksen mukaan.

Asunto on hissittömän talon 2 kerroksessa. Asunnon kylpyhuone ja keittiö on uusittu ja kaikki pinnat kertalleen. Kaikki ikkunat/parvekkeen ovi ovat uusittu v. 2014. Lattiassa harmaa vinyylilaminaattilattia. Asunto on hyvässä kunnossa. Ulko-ovet on uusittu 6/2019 ja ovessa on koodilukitus. Koulu ja päiväkoti lähellä, samoin kauppa ja muut palvelut. Suojaisa piha-alue lapsille. Tolppapaikka autolle löytyy parkkipaikalta.


VANHAN VAASANKATU 12-14 B 10, RISTINUMMI, VAASA

3 h + k + p, 78 m2, vuokra 657,22 eur/kk, sis. veden, saunan ja pesutuvan käytön

vapaa heti, vuokrataan sopimuksen mukaan, remontissa

Asunto on hissittömän  talon 1. kerroksessa. Asunto on remontoitu; kylpyhuone on uusittu,  Ikkunat ja asunnon ovi on uusittu ja kaikki ikkunat ovat sälekaihtimilla. Nyt tehdään pintaremonttia, seinät maalataan tapetoidaan tarvittavin osin. Erillisessä rakennuksessa on viihtyisä saunatila ja pyykinpesutila sekä kuntoiluhuone.  Kiinteistössä on Smart postiautomaatti. Autolle löytyy tolppapaikka parkkipaikalta.


VANHAN VAASANKATU 12-14 L 17, RISTINUMMI, VAASA

1 h + kk, ei parv. 32 m2, vuokra 376,91 eur/kk, sis. veden, saunan ja pesutuvan käytön.

vapaa heti

Asunto on hissillisen talon 5. kerroksessa. Asunto on remontoitu ja vieläkin hyvässä kunnossa, lattiassa on vinyylilaminaattilattia. Ikkunat on uusittu 2017, kuten myös asunnon ovi. Asunnossa ikkunat kahteen ilmansuuntaan. Autopaikka löytyy parkkipaikalta.