Vapaat / vapautuvat asunnot

Asuntoja haetaan kotisivujen asunnon sähköisellä hakulomakkeella.

Hakijoilta tarkistetaan aina luottotiedot ja häiriömerkintä saattaa olla este vuokraukselle. Asia päätetään aina tapauskohtaisesti.

Kaikkiin vuokriin sisältyy vesi, sauna ja pesutupamaksut. Sähkön asukas maksaa itse kulutuksensa mukaan.
Kiinteistöissä on kaukolämmitys, joka sisältyy vuokraan.

PIETARSAARENKATU 8 C 20, SUVILAHTI, VAASA

1 h + kk, ei parveketta, vuokra 383,79 eur/kk, sis. veden, saunan ja pesutuvan käytön.

Vapaa 1.10.2019, vuokrataan sopimuksen mukaan.

Asunto on hissittömän talon 1. kerroksessa. Asuntoon on tehty täysremontti noin 2 vuotta sitten, keittiö on uusittu koneineen, valkoinen keittiö, harmaa vinyylilaminaattilattia, seinäpinnat on uusittu. Kylpyhuone on reilun kokoinen ja peruskorjattu. Kellarissa on pesutupa ja viihtyisä saunatila sekä säilytystilat. Autolle löytyy tolppapaikka parkkipaikalta.


KARHUNTIE 5 A 2, KORKEAMÄKI, VAASA

1 h + k, ei parveketta, 34 m2, vuokra 378 eur/kk, sis. veden, saunan ja pesutuvan käytön.

Vapaa 1.11.2019, vuokrataan sopimuksen mukaan.

Asunto on hissittömän talon 1. kerroksessa. Kiinteistöön on tehty perinteinen putkiremontti v. 2011, samassa on uusittu ikkunat, kellarin tilat on uusittu, samoin asunnon keittiö, kylpyhuone ja kaikki pinnat.  


KARHUNTIE 8 AS 14, KORKEAMÄKI, VAASA

3 h + k + lasitettu parveke, 79 m2, vuokra 774,62 eur/kk, sis.veden, saunan ja pesutuvan käytön.

Vapaa heti, vuokrataan sopimuksen mukaan.

Asunto on hissillisen talon 4. kerroksessa. Asunto on remontoitu;  keittiö, vinyylilaminaatti lattiassa. Ikkunat on uusittu v 2019, kaikki ikkunat ovat sälekaihtimilla, kylpyhuone on peruskorjattu, kaikki pinnat kertaalleen. Asunto on vieläkin hyvässä kunnossa.  Autopaikka autolle löytyy parkkipaikalta.


SCHWERININKATU 6 A 1, SUVILAHTI, VAASA

3 + k+ parveke, 84 m2, vuokra 775,83 eur/kk, sis. veden, saunan ja pesutuvan käytön.

Vapaa 1.7.2019, vuokrataan sopimuksen mukaan.

Asunto on hissittömän talon 1 kerroksessa. Asunnon kylpyhuone ja keittiö on uusittu ja kaikki pinnat kertalleen. Tarvittavaa huoltokorjaus tehdään ennenkuin vuokrasopimus alkaa. Kaikki ikkunat/parvekkeen ovi ja asunnon ovi ovat uusittu v. 2014. Lattiassa vinyylilaminaattilattia. Ulko-ovet on uusittu 6/2019 ja ovessa on koodilukitus. Koulu ja päiväkoti lähellä, samoin kauppa ja muut palvelut. Suojaisa piha-alue lapsille. Tolppapaikka autolle löytyy parkkipaikalta.


VANHAN VAASANKATU 12-14 L 5, RISTINUMMI, VAASA

1 h + kk, ei parv., 32 m2, vuokra 367,44 eur.sis. veden, saunan ja pesutuvan käytön.

Vapaa heti, tehdään pintaremonttia ennen vuokrasopimuksen alkamista.

Asunto on hissillisen rakennuksen 2. kerrokessa. Asunnon kaikki ikkunat ja asunnon ovi on uusittu ja ikkunat ovat kaikki sälekaihtimilla. Kylpyhuone on peruskorjattu. 


VANHAN VAASANKATU 12-14 B 10, RISTINUMMI, VAASA

3 h + k + p, 78 m2, vuokra 657,22 eur/kk, sis. veden, saunan ja pesutuvan käytön

vapaa heti, vuokrataan sopimuksen mukaan, remontissa

Asunto on hissittömän  talon 1. kerroksessa. Asunto on remontoitu; kylpyhuone on uusittu,  Ikkunat ja asunnon ovi on uusittu ja kaikki ikkunat ovat sälekaihtimilla. Nyt tehdään pintaremonttia, vaihdetaan lattiaan vinyylilaminaatti, harmaa, ja seinät maalataan tapetoidaan tarvittavin osin. Erillisessä rakennuksessa on viihtyisä saunatila ja pyykinpesutila sekä kuntoiluhuone.  Kiinteistössä on Smart postiautomaatti. Autolle löytyy tolppapaikka parkkipaikalta.


VANHAN VAASANKATU 12-14 C 27, RISTINUMMI, VAASA

2 h + k +p, 60 m2, vuokra 569,20 eur/kk, sis. veden, saunan ja pesutuvan käytön.

Vapaa heti, vuokrataan sopimuksen mukaan.

Asunto on hissillisen talon 4. kerroksessa. Asunto on remontoitu: kylpyhuone, kaikki pinnat kertaalleen. Ikkunat, asunnon ja parvekkeen ovi ovat uusittu. Asunto on vieläkin siistissä kunnossa. Muut tiedot edellisestä ilmoituksesta.