Vapaat / vapautuvat asunnot

Asuntoja haetaan kotisivujen asunnon sähköisellä hakulomakkeella.

Hakijoilta tarkistetaan aina luottotiedot ja häiriömerkintä saattaa olla este vuokraukselle. Asia päätetään aina tapauskohtaisesti.

Kaikkiin vuokriin sisältyy vesi, sauna ja pesutupamaksut. Sähkön asukas maksaa itse kulutuksensa mukaan.
Kiinteistöissä on kaukolämmitys, joka sisältyy vuokraan.

VANHAN VAASANKATU 12-14 E 57, RISTINUMMI, VAASA

1 h + kk, 32 m2, vuokra 376,54 eur/kk, sis. veden, saunan ja pestuvan käytön.

Vapaa  heti

Asunto on hissillisen talon 3. kerroksessa. Asunto on juuri pintaremontoitu. Tilava keittokomero ja vaatehuone.Sievä pikkukoti. Lattiassa muovimatto. Kylpyhuone on peruskorjattu ja kaikki ikkunat on vaihdettu. Autopaikka löytyy parkkipaikalta.


PIETARSAARENKATU 10 E 37, SUVILAHTI, VAASA

3 h + k+p, 77,5 m2, vuokra 735,20 eur/kk, sis. veden, saunan ja pesutuvan käytön.

Vapaa heti, vuokrataan sopimuksen mukaan.

Asunto on hissittömän talon 2. kerroksessa. Asunto on täysin remontoitu ja vieläkin siistissä kunnossa. Lattiassa on harmaa vinyylilaminaattilattia. Seinissä harmaita tehosteseiniä.  Ikkunat on uusittu v. 2013 ja ne ovat kaikki sälekaihtimilla. Kellarissa on saunatilat ja säilytystilat ja pieni kuntoiluhuone. Suojaisa ja turvallinen piha-alue. Autopaikka löytyy parkkipaikalta. 


VANHAN VAASANKATU 12-14 B 10, RISTINUMMI, VAASA

3 h + k + p, 78 m2, vuokra 669,71 eur/kk, sis. veden, saunan ja pesutuvan käytön

vapaa heti, vuokrataan sopimuksen mukaan, remontissa

Asunto on hissittömän  talon 1. kerroksessa. Asunto on remontoitu; kylpyhuone on uusittu,  Ikkunat ja asunnon ovi on uusittu ja kaikki ikkunat ovat sälekaihtimilla. Nyt tehdään pintaremonttia, seinät maalataan tapetoidaan tarvittavin osin. Erillisessä rakennuksessa on viihtyisä saunatila ja pyykinpesutila sekä kuntoiluhuone.  Kiinteistössä on Smart postiautomaatti. Autolle löytyy tolppapaikka parkkipaikalta.


KARHUNTIE 8 AS 15, KORKEAMÄKI, VAASA

3 h + k + p, 79 m2, vuokra 811,57 eur/kk, sis. veden, saunan ja pesutuvan käytön. 

vapaa heti, vuokrataan sopimuksen mukaan.

Asunto on hissillisen talon 4. kerroksessa. Näkymä merelle/kaupunkiin päin.  Asunto on remontoitu, mm. kylpyhuone, keittiö, kaikki ikkunat on vaihdettu. Asunnossa 2  vaatehuonetta. Lattiassa on ruskea vinyylilaminaatti.  Kellarissa on pesutupa ja saunatilat. Autolla löytyy tolppapaikka parkkipaikalta.


SCHWERININKATU 6 B 6, SUVILAHTI, VAASA

3 h + k + p, 84 m2, vuokra 791,01 eur/kk, sis. veden, saunan ja pesutuvan käytön.

Vapaa heti, remontissa helmikuun ajan.

Asunto on 1. kerroksessa, ei hissiä. Tilava vaatehuone ja varastohuone. Lattiassa on laminaattilattia ja kaikki seinäpinnat maalataan/tapetoidaan, katot, ovet yms. maalataan. Kylpyhuone on peruskorjattu, kylpyamme on poistettu. Ikkunat on uusittu ja ne ovat kaikki sälekaihtimilla. Keittiö on uusittu.  D-rapussa on auton renkaille säilytystilat, samoin lasten rattaille ja pihaleikkivälineille. Autolle löytyy tolppapaikka parkkipaikalta.