Remontit

Karhuntie 8:ssa julkisivun rappaustyö on loppusuoralla. Ikkunat vaihdetaan lähikuukausina, aikataulu on vielä varmistamatta. Työ aloitetaan kun julkisivu ja ovityöt saadaan valmiiksi. Tämän jälkeen vielä vaihdetaan lukot ja jaetaan uudet avaimet. Näistä kaikista tulee ilmoitus ennen töiden aloittamista.

Karhuntie 5:n rappujen edustan laatoitustyö aloitetaan ja sen jälkeen vaihdetaan ulko-ovet. Oviin asennetaan samalla koodilukituslaite. Koodit ovat rappukohtaisia ja koodit ilmoitetaan asukkaille kun ovet ja lukitukset on asennettu. 

Schwerininkatu 6:ssa käyttöveden runkoputket uusitaan.  Nyt kaivuutyön aikana laitetaan maahan tulevat putket ja työtä jatketaan kiinteistön sisällä talven aikana. Päivän mittaisia vesikatkoksia tulee remontin aikana. Niistä ilmoitetaan erikseen. Kiinteistössä oleva rengasvarasto remontoidaan talven aikana. Sinne asennetaan rengasteline ja oven lukon sarjoitus muutetaan siten, että tilaan pääsee asunnon avaimella. Rengasteline tulee olemaan sellainen, että siihen saa lukittua renkaat. Ilmoitamme kun varasto on valmis. Tällä hetkellä tilaan pääsee vain kun pyytää talonmiestä avaamaan oven.