Ajankohtaista

Ajankohtaista
Kiinteistö Oy Sähkökoti | Vaasa

Tekijä websitebuilder 23 Mar, 2020
Uusi kappale
Tekijä websitebuilder 18 Mar, 2020
Huoltomies jakaa joka asuntoon tietoa poikkeusjärjestelyistä kiinteistöissämme koronaviruksen takia. Se koskee huoltoa ja siivousta sekä saunatilojen käyttöä.
Tekijä websitebuilder 04 Mar, 2020
Jätehuolto tuo lähiaikana kiinteistöjen jätepisteisiin muovin keräysastiat. Eli kaikki muovi kerätään ko. astiaan. Näin saadaan poltettavan jätteen määrää pienennettyä. Lajitteluohjeita löytyy olevasta linkistä: http://www.uusiomuovi.fi/fin/kuluttajalle/mitka_muovit_keraysastiaan/ Nyt kaikki ahkerasti lajittelemaan!
Tekijä websitebuilder 04 Mar, 2020
Vanhan Vaasankatu 12-14 poltettaviin jäteastioihin tulee lukot lähipäivinä. Syynä tähän on se, että ulkopuoliset henkilöt tuovat jätepisteeseen tavaraa. Lukko aukeaa asunnon avaimella. Huolehdi siitä, että astia tulee lukkoon avaamisen jälkeen.
Tekijä websitebuilder 04 Mar, 2020
Ristinummen taloyhtiössä on Smart postiautomaatti, joka on tarkoitettu kiinteistössä asuvien asukkaiden käyttöön. Tämän vuoden puolella on tullut muutamia ilmoituksia siitä, etteivät paketit ole ohjautuneet automaattiin vaikka on valinnut tavaraa tilatessa ko. automaatin. Selvitin asiaa Postin kanssa ja he eivät tienneet yksittäisen tapauksen kohdalla mikä oli mennyt pieleen. Pyysivät kuitenkin ohjeistamaan, etteivät postiennakolla tilatut tavarat tule automaattiin eivätkä yli 60 x 59 x 36 cm suuruiset paketit. Posti kertoi myös, että automaatti on vilkkaassa käytössä ja jos se on täynnä, paketti ohjautuu toiseen automaattiin tai Postin pisteeseen. Jos kuitenkin jostain muusta kuin yllämainituista syistä paketti ohjautuu valinnasta huolimatta Postin toiseen pisteeseen, ole yhteydessä Postin asiakaspalveluun, puh 0600-943 20.
Tekijä websitebuilder 04 Mar, 2020
Vanhan Vaasankadun kuntoiluhuoneessa on uusi Crosstrainer pyörä, se onTunturi merkkinen. Laitteesta löytyvät sykemittaus, kalorikulutus yms. Ei muuta kuin polkemaan!
Tekijä websitebuilder 04 Mar, 2020
Kotisivuillamme on julkaistu 360 asteen kuvia asunnoista. Pääset katsomaan huoneita sisältpäin. Kuvia on vasta muutamasta asunnosta, lisäämme niitä sen mukaan kun pääsemme kuvaamaan asuntoja. Ei ole tarkoitus kuvata kaikkia asuntoja, mutta saada kotisivuillemme kattava määrä kuvia eri kokoisista asunnoista ja erilaisista materiaaleista. Käy tutustumassa kuviin!
Tekijä websitebuilder 04 Mar, 2020
Ensi vuoden talousarvio sisältää seuraavat remontit eri kohteissa: Karhuntie 5 Asunnon parvekkeiden kunnostus, paikkaus, maalaus. Huoneistoremontteja tarpeen mukaan. Karhuntie 8 Viemäreiden pinnoitus, toteutus syksyllä 2020. Vintin eristäminen, seinien ja lattian maalaus, uudet varastokomerot. Loppuosa katosta uusitaan. Sokkelien ja autotallien ovien maalaus. Huoneistoremontteja tarpeen mukaan. Schwerininkatu 6 Rakennusten sokkeleiden maalaus. Huoneistoremontteja tarpeen mukaan. Pietarsaarenkatu 8-10 Ulko-ovien edustojen laatoitusten uusiminen, rallit poistetaan. Ulko-oven yläpuolen lippojen tarkistus ja korjaus. Huoneistoremontteja tarpeen mukaan. Vanhan Vaasankatu 12-14 Savupoistoluukkujen asennus 5. kerroksisiin rakennuksiin. Pihan kallistusten korjaus rakennuksien vierestä. Huoneistoremontteja tarpeen mukaan.
Tekijä websitebuilder 04 Mar, 2020
Talonmies on käynyt lävitse kaikki parkkipaikkojen lämmityskoteloiden lukot ja testannut, että lämmitys toimii. Muistutuksena, että kotelot tulee olla aina lukittuna ja johto irti, kun auto ei ole lämmityksessä. Moottori ja sisätilalämmittimen käyttö yhtäaikaa saattaa aiheuttaa sulakkeen rikkoontumisen.
Lisää aiheita
Share by: