Ajankohtaista

Karhuntie 5:n ulko-ovet

Karhuntie 5:n ulko-ovet on tilattu ja toimitusaikaa ei ole vielä vahvistettu, mutta todennäköisesti se ajoittuu maaliskuulle. Ovien asennus viivästyi pahasti, koska Rakennusvalvonta ei hyväksynyt suunnittelemaamme ovimallia ja työ aloitettiin... Lue lisää »

Karhuntie 8:n ikkunaremontti

Karhuntie 8:n ikkunaremontti lähti käyntiin ja ikkunoita vaihdetaan noin 2 asuntoa per päivä. Asunnossa sisällä tehdään kaikki valmiiksi kerralla. Työaika asentajilla on klo 7 - 18. Aikaa on varattu tarpeeksi, ettei asennuksen alla olevan... Lue lisää »

Ristinummen mopo/skootterin säilytystila on uusittu

Vanhan Vaasankatu 12-14 osoitteessa oleva mopojen/skoottereiden säilytistilaa on uudistettu. Matto on vaihdettu ja seiniin on laitettu metalliset kaiteet, johon kulkuvälineen voi lukita. Muistutuksena, että tilassa säilytetään vain käytössä... Lue lisää »

Schwerininkatu 6 rappuhuoneet maalataan

Schwerininkatu 6:n rappuhuoneet maalataan. Työtä tehdään 3 päivänä viikossa ja yksi rappu valmiiksi saakka. Maalari laittaa rappuihin tietoa, kun maali on märkää seinissä. Pyydän varovaisuutta liikkumisessa.  Lue lisää »

Pysäköinti parkkipaikalla ja lämmitysjohdot

sari kakkuri

Muistattehan, että pysäköitte autonne omalle tolppapaikallenne siten, että molemmille puolille autoasi mahtuu naapurin auto. Kun yksikin jättää autonsa huonosti, niin asia kertaantuu ja tila pienenee kaikilta.  Pietarsaarenkatu 8:n... Lue lisää »

Ota yhteyttä