Ajankohtaista

Kiinteistöjen remontit v 2020

Ensi vuoden talousarvio sisältää seuraavat remontit eri kohteissa: Karhuntie 5 Asunnon parvekkeiden kunnostus, paikkaus, maalaus. Huoneistoremontteja tarpeen mukaan. Karhuntie 8 Viemäreiden pinnoitus, toteutus syksyllä... Lue lisää »

Auton lämmityskotelot

Talonmies on käynyt lävitse kaikki parkkipaikkojen lämmityskoteloiden lukot ja testannut, että lämmitys toimii. Muistutuksena, että kotelot tulee olla aina lukittuna ja johto irti, kun auto ei ole lämmityksessä. Moottori ja... Lue lisää »

Smart Postiautomaatin käyttö Ristinummella

Kiinteistön asukkaille Vanhan Vaasankatu 12-14 osoitteessa on ostettu Smart Postiautomaatin palvelut, jotka sijaitsevat kiinteistön tiloissa lukkojen takana. Palvelu on tarkoitettu vain ja ainoastaan kiinteistössä asuville asukkaille. Koko syksyn... Lue lisää »

Kesälomien järjestelyt

Huoltomies on lomalla 1 - 14.7.2019 välisenä aikana. Hänen sijaisenaan toimii remonttimiehemme ja hän vastaa huoltomiehen numerosta, 040 - 748 0759. Isännöitsijä on lomalla 22.7 - 11.8.2019 välisenä aikana. Sijaisena toimii Raija Jaskari... Lue lisää »

Muovin keräys kiinteistössä alkaa

Jätehuolto tuo lähiaikana kiinteistöjen jätepisteisiin muovin keräysastiat. Eli kaikki muovi kerätään ko. astiaan. Näin saadaan poltettavan jätteen määrää pienennettyä. Lajitteluohjeita löytyy olevasta linkistä:... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 3 4 Seuraava »