Ajankohtaista

Ristinummen mopo/skootterin säilytystila on uusittu

Vanhan Vaasankatu 12-14 osoitteessa oleva mopojen/skoottereiden säilytistilaa on uudistettu. Matto on vaihdettu ja seiniin on laitettu metalliset kaiteet, johon kulkuvälineen voi lukita. Muistutuksena, että tilassa säilytetään vain käytössä... Lue lisää »

Schwerininkatu 6 rappuhuoneet maalataan

Schwerininkatu 6:n rappuhuoneet maalataan. Työtä tehdään 3 päivänä viikossa ja yksi rappu valmiiksi saakka. Maalari laittaa rappuihin tietoa, kun maali on märkää seinissä. Pyydän varovaisuutta liikkumisessa.  Lue lisää »

Pysäköinti parkkipaikalla ja lämmitysjohdot

sari kakkuri

Muistattehan, että pysäköitte autonne omalle tolppapaikallenne siten, että molemmille puolille autoasi mahtuu naapurin auto. Kun yksikin jättää autonsa huonosti, niin asia kertaantuu ja tila pienenee kaikilta.  Pietarsaarenkatu 8:n... Lue lisää »

Remontit

Karhuntie 8:ssa julkisivun rappaustyö on loppusuoralla. Ikkunat vaihdetaan lähikuukausina, aikataulu on vielä varmistamatta. Työ aloitetaan kun julkisivu ja ovityöt saadaan valmiiksi. Tämän jälkeen vielä vaihdetaan lukot ja jaetaan uudet... Lue lisää »

Vikailmoitukset

Kotisivuiltamme löydät linkin vikailmoituksen tekemiseen (sivun yläosasta). Kun teet vikailmoituksen netin kautta, huoltomies saa ilmoituksen kännykkäänsä viestinä. Hän voi myös kommentoida vikailmoitukseen, esim. jos jonkin korjattava asia... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 Seuraava »