Ajankohtaista

Vuokralasku e-laskuna tai suoramaksuna

Voit halutessasi tilata verkkopankin kautta e-laskun vuokralaskusta.  Kiinteistö Oy Sähkökoti löytyy verkkopankista ja yksilöitävänä tietona pyydetään viitenumero. Sen löydät vuokralaskustasi. Suoramaksu myös onnistuu (entinen... Lue lisää »

Huoltomiehemme sairauslomalla

Huoltomiehemme on pidemmällä sairauslomalla. Häntä tuuraa Ralf Berglund ja Vesa Sinisalo. Vesa on huoltomiehenä maanantaisin ja tiistaisin ja Ralf keskiviikosta perjantaihin. Huolto vastaa entisestä numerosta, puh 040-748... Lue lisää »

Karhuntie 5:n ulko-ovet

Karhuntie 5:n ulko-ovet on tilattu ja toimitusaikaa ei ole vielä vahvistettu, mutta todennäköisesti se ajoittuu maaliskuulle. Ovien asennus viivästyi pahasti, koska Rakennusvalvonta ei hyväksynyt suunnittelemaamme ovimallia ja työ aloitettiin... Lue lisää »

Karhuntie 8:n ikkunaremontti

Karhuntie 8:n ikkunaremontti lähti käyntiin ja ikkunoita vaihdetaan noin 2 asuntoa per päivä. Asunnossa sisällä tehdään kaikki valmiiksi kerralla. Työaika asentajilla on klo 7 - 18. Aikaa on varattu tarpeeksi, ettei asennuksen alla olevan... Lue lisää »

Ristinummen mopo/skootterin säilytystila on uusittu

Vanhan Vaasankatu 12-14 osoitteessa oleva mopojen/skoottereiden säilytistilaa on uudistettu. Matto on vaihdettu ja seiniin on laitettu metalliset kaiteet, johon kulkuvälineen voi lukita. Muistutuksena, että tilassa säilytetään vain käytössä... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 Seuraava »

Ota yhteyttä