Ajankohtaista

Loma-ajan järjestelyt

Huoltomies on lomalla 9 - 29.7.2018 välisenä aikana ja häntä tuuraa Vesa Sinisalo, puh 050 - 537 3969. Netin kautta tehdyt vikailmoitukset ohjautuvat sijaiselle. Huoltomiehen loman aikana ei kytketä astianpesukoneita.

Isännöitsijä on lomalla 16. - 5.8.2018 välisenä aikana. Sijainen on Kirsti Taittonen, puh 050 - 334 1153. Hän hoitaa loman aikana vain kiireelliset asiat. Vuokrausta ei tapahdu isännöitsijän loman aikana.

Remontit

Karhuntie 8:ssa uusitaan katon materiaali, huopa ja syksyllä peltikattoosuus. Karhuntie 8:ssa uusitaan ikkunat, lukitus, ulko-ovet ja julkisivun rappausta korjataan. Nämä kaikki ovat valmiina tämän vuoden aikana. Kaikki ikkunat tulevat sälekaihtimilla.

Pietarsaarenkatu 8-10 uusitaan kaikki ulko-ovet kesän/syksyn aikana.

Karhuntie 5:ssaä uusitaan ulko-ovet syksyn aikana.

Vanhan 'vaasankatu 12-14 B rapun kellari peruskorjataan: maalataan ja asennetaan uudet varastokomerot. Polkupyörien säilytystilat maalataan ja valaistusta lisätään.

Vikailmoitukset

Kotisivuiltamme löydät linkin vikailmoituksen tekemiseen. Kun käytät vikailmoitusta netin kautta, niin saat palautteen kun työ on valmis ja ilmoitus menee suoraan huoltomiehen kännykkään viestinä. Kiireelliset ilmoitukset tulee aina soittaa. vesivahingot yms.

Postipalvelut Vanhan Vaasankadulla

Vanhan Vaasankatu 12-14 tiloihin on tilattu postin Smart postiautomaatti. Lähetysmaksu palvelusta hoidetaan netin kautta. Automaattiin voi tilata tavaraa ja myös sinne voi myös tavaraa. Kirjeidenkin lähetys toimii automaatin kautta.  Automaatit ovat parkkipaikan vieressä olevassa rakennuksessa, pesutuvan läheisyydessä. Ovessa on merkintä tilasta. Automaattia voi käyttää vain kiinteistössä asuvat!

Syksyllä ilmestyvät uudet kotisivut!