Ajankohtaista

Kesälomien järjestelyt

Huoltomies on lomalla 1 - 14.7.2019 välisenä aikana. Hänen sijaisenaan toimii remonttimiehemme ja hän vastaa huoltomiehen numerosta, 040 - 748 0759. Isännöitsijä on lomalla 22.7 - 11.8.2019 välisenä aikana. Sijaisena toimii Raija Jaskari... Lue lisää »

Muovin keräys kiinteistössä alkaa

Jätehuolto tuo lähiaikana kiinteistöjen jätepisteisiin muovin keräysastiat. Eli kaikki muovi kerätään ko. astiaan. Näin saadaan poltettavan jätteen määrää pienennettyä. Lajitteluohjeita löytyy olevasta linkistä:... Lue lisää »

Ristinummen jäteastioihin lukot

Vanhan Vaasankatu 12-14 poltettaviin jäteastioihin tulee lukot lähipäivinä. Syynä tähän on se, että ulkopuoliset henkilöt tuovat jätepisteeseen tavaraa. Lukko aukeaa asunnon avaimella. Huolehdi siitä, että astia tulee lukkoon avaamisen... Lue lisää »

Vuokralasku e-laskuna tai suoramaksuna

Voit halutessasi tilata verkkopankin kautta e-laskun vuokralaskusta.  Kiinteistö Oy Sähkökoti löytyy verkkopankista ja yksilöitävänä tietona pyydetään viitenumero. Sen löydät vuokralaskustasi. Suoramaksu myös onnistuu (entinen... Lue lisää »

Huoltomiehemme sairauslomalla

Huoltomiehemme on pidemmällä sairauslomalla. Häntä tuuraa Ralf Berglund ja Vesa Sinisalo. Vesa on huoltomiehenä maanantaisin ja tiistaisin ja Ralf keskiviikosta perjantaihin. Huolto vastaa entisestä numerosta, puh 040-748... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 3 Seuraava »

Ota yhteyttä